Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/04/ludogorets1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Лудогорец готви изненада на „Герена“ – Sportove
Намери ни
To Top

Лудогорец готви изненада на „Герена“

Разград. Лудогорец подготвя изненадващ ход за гостуването на Левски, разбра „Тема Спорт“. Двубоят със „сините“ е в събота от 20:00 часа и ще бъде предаван пряко по „Диема Спорт“.

Старши треньорът Георги Дерменджиев обмисля да приложи схемата, използвана от предшественика му Едуард Ераносян, и да извади рано Венцислав Керчев от игра.


Основната причина за това е, че талантът се намира в слаба форма, което сериозно притеснява 61-годишния специалист. В мача с Черно море (2:1) младокът бе сред най-неубедителните на терена и на няколко пъти бе разминат с лекота от съперникови играчи.

Припомняме, че именно Керчев бе замесен в ситуацията, при която съдията Владимир Вълков подмина кристална дузпа за гостите за игра с ръка.

Няколко кръга по-рано срещу Пирин Бл (3:1) 18-годишният футболист пак влезе в спорни ситуации. Реферът Станислав Тодоров можеше дори да го изгони, след като спря откъсващ се играч на Пирин, но не го направи. Заради това Георги Дерменджиев вече подготвя алтернативна двойка централни защитници – Моци и Терзиев.

Сериозни промени около титулярната единайсеторка на Лудогорец на „Герена“ не се очакват. Вдясно на отбраната ще се завърне Йордан Минев, който имаше проблеми в кръста, заради което пропусна двубоя с Черно море. На терена ще се появи и Моци, който бе болен и също не бе на терена срещу Черно море.

Почти сигурно след 6-месечно отсъствие в групата на разградчани за гостуването в София ще бъде и Върджил Мисиджан. Холандецът доскоро лекува контузия в коляното, получена в мача на дублиращия тим с Локомотив (Горна Оряховица) (1:4) през октомври. В последния кръг от „Б“ група той записа пълни 90 минути срещу Поморие (0:0), с което показа, че Дерменджиев може да разчита на него. За последно Мисиджан игра за първия отбор на 3 октомври при равенството 1:1 с Черно море в Разград. С шанс да влезе в групата е и Сисиньо.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558