Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/04/Yanev.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Христо Янев отива на специализация в Швейцария – Sportove
Намери ни
To Top

Христо Янев отива на специализация в Швейцария

Треньорът на ЦСКА ще остави за кратко работата си на „Българска армия“ и ще отиде в Швейцария. Христо Янев трябва да участва в специализация за лиценз „Про“ в Нион между 2 и 5 май. Заедно с него ще има истинска плеяда звезди като Тодор Янчев, Елин Топузаков, Даниел Боримиров, Здравко Здравков, Радостин Кишишев, Росен Кирилов. В групата са и четвъртите в света Йордан Лечков и Емил Костадинов.


Двете легенди са членове на Изпълкома на БФС, но в момента карат и треньорска школа, въпреки че не са работили никога на този пост, съобщава електронното издание на „Труд“.

От действащите треньори в курса най-активно се развиват Янев и Янчев. Двамата приятели водят ЦСКА и София 2010. Под ръководството на Янев „червените“ не са загубили нито една точка в югозападната „В“ група. От Нова година пък Янчев възроди последния през есента София 2010 благодарение на бизнесмена Стойне Манолов. Вече се гордее с шест победи, напредна далеч от зоната на изпадащите – последният успех бе 3:1 над Сливнишки герой. След като прекратиха кариерата си, звездите на ЦСКА от новия век се ориентираха смело към треньорския занаят.

В същото време Берое отговори подобаващо на „червените“ преди втория полуфинал за Купата на България. ЦСКА пусна билети по едно левче за всички свои фенове в секторите „А“, „В“ и „Г“. Клубът прави жест и към Берое. Който дойде от Стара Загора на „Българска армия“ и седне в сектор „Б“, също ще плаща 1 лев. А пък Берое награди своите запалянковци с безплатна екскурзия до София. Еуфорията около двубоя е огромна, след като ЦСКА спечели с 2:0.

Билетите ще започнат да се продават в четвъртък – седмица преди мача. От „Армията“ бяха готови да ги пуснат и по-рано, но заради домакинския мач срещу Вихрен в сряда предпочетоха да няма обърквания. Вероятно Янев ще даде почивка на още титуляри, които натрупаха повече мачове, но трябва да са свежи за Берое.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558