Намери ни
To Top

Двама искат да напуснат Лудогорец

Първите недоволни футболисти на Лудогорец вече се появиха. Младежките национали Цветелин Чунчуков и Александър Василев вече обмислят къде да продължат кариерите си, твърди „7 дни спорт“. Двамата футболисти не попадат в плановете на треньорския щаб на първия тим, независимо че в началото на сезона бяха използвани в двубои от „А“ група.

Пред близки и колеги Василев е споделил, че има желание да разтрогне договора си с шампионите, тъй като в момента не търпи никакво развитие.


Фланговият футболист получи страхотни похвали в началото на сезона, когато дори вкара и гол на Пирин. От октомври 2015 г. насам обаче той не е играл за първия състав. Всичко се случи заради нежеланието му да започва в мачовете и да бъде сменян в 15-ата минута без причина.

Според източници на „7 дни спорт“ Василев е отказал други две предложения от елитни тимове през миналото лято само за да се присъедини към шампионите. Същото важи и за Цветелин Чунчуков, който може да се „похвали“ с общо 154 минути за първия тим в „А“ група. Нападателят пристигна от Ботев след впечатляващ сезон за пловдивчани, но в Разград не може да хване ръка заради Клаудиу Кешеру. Очаква се през лятото да има разговори, след като играчите имат желание да си намерят тимове, в които да играят редовно.

Ощр от категория Трансфери