Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/04/Адреналинката-Яна.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
След поредния скандал с адреналинка! Истината за п*рното с Яна излезе! Мъжът с нея е… – Sportove
Намери ни
To Top

След поредния скандал с адреналинка! Истината за п*рното с Яна излезе! Мъжът с нея е…

След като се разрази нов, някои вече биха казали пореден се*с скандал с адреналинка! Истината за пор*о клипа с красивата Яна излиза.

Самата тя признава, че мъжът, който е с нея на видеото не заслужава да бъде коментиран с лошо. Тя заявява, че въпросният човек е добре възпитан и знае как да се държи с дамите, че не е засегната от него по никакъв начин.

Пор*о съдържанието е разпространено от трети човек.


Яна споделя, че не желае да разкрива самоличността на въпросната личност. А мъжът от клипа не бива да бъде определян с неприятни епитети, твърди екс-адреналинката, цитирана HotArena.

Припомняме, че наскоро се разрази друг се*с скандал с адреналинка. При него обаче въпросното момиче, няма абсолютно никаква вина, защото професор поиска от нея се*с срещу взимане на изпит. Естествено адреналинката отказа на въпросната „оферта“.

Относно екс-адреналинката Яна, нейното име на няколко пъти се споменава в скандални ситуации. Тя обаче е талантлива танцьорка, обича спорта и се надява позитивните емоции да я държат далеч от негативните ситуации, останали вече назад в миналото.

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558