Намери ни
To Top

Трансферната сензация на сезона! Преди минути излезе новина! Берба в Лудогорец!!!

Изключително интересна новина стана ясна преди минути. В информацията се посочва, че Лудогорец отправя голяма оферта към Бербатов, а Димитър е склонен да помисли за подобен изненадващ трансфер. Това твърди вестник „Всеки ден“. Ето и подробности.


Шампионът на България Лудогорец ще се пробва да привлече Димитър Бербатов след края на сезона, пише „Всеки ден“. 35-годишният нападател на ПАОК е с изтичащ договор през лятото и не се очаква да продължи кариерата си в Гърция.

Според горещата мълва от Разград високопоставен служител в клуба е провел неофициален разговор с агента на футболиста Емил Данчев. Тепърва се очаквало босът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев да излезе с конкретно предложение за Бербатов. Козът на разградци обаче не били парите, а в шанса Митко да играе още един път в Шампионска лига.

Като цяло българският нападател не оправда големите очаквания в ПАОК, а за капак конфликтът му с доскорошния треньор Игор Тудор повлия негативно настроението в гранда. По всичко личи, че Бербатов ще стане свободен агент. Хора от обкръжението на Митко твърдят, че футболистът все още не мисли за отказване, въпреки че през януари чукна 35.

От Лудогорец вече се ослушват за бъдещето на нападателя. Разградци почти сигурно ще спечелят поредна титла в „А“ група. Босът Кирил Домусчиев бил склонен да атакува отново групите на Шампионската лига с Бербо в нападение.

Именно това щяло да бъде голямото изкушение за Митко, който вече е спечелил достатъчно пари. Домусчиев все пак бил готов да се бръкне дълбоко в джоба за 1,2 млн. евро годишна заплата. Сумата няма да е проблем предвид поредното участие на отбора в квалификации на Шампионската лига.

Освен това евентуалното му привличане ще вдигне доста реномето на „Лудогорец“ на европейската сцена.

„Това би било супер рекламен ход за клуба. Знаете, че каквото и да направи Бербатов, отзвук има из футболните среди“, разправят в Разград за евентуалния му трансфер.

Говори се още, че Домусичев бил готов да продаде румънския голаджия Клаудиу Кешеру, който дойде миналото лято срещу 1 млн. евро и е сред най-скъпоплатените футболисти в отбора.

Ощр от категория Тема на деня