Намери ни
To Top

След скандала с Божинов! Сензационна новина и за Николета! Посочиха, че Лозанова спи с…

Днес се разрази мега-скандал около Божинов. Припомняме, че сайт публикува снимки на мъжкото му достойнство. А сега сензационна новина и за Николета Лозанова.

Ни Ло е сменила профила на мъжете, които харесва.


От футболисти тя е минала на хора с по-сериозни занимания. Най-новият любовник на плеймейтката е известен политик, научи сензационно „Всеки ден“.

Водещата на „Папараци“ излиза с изключително влиятелен мъж. Въпросният политик глези Ни Ло със скъпи покупки и екскурзии зад граница. Мълви се, че всеки месец влиятелният господин дава в плик заработеното от Николета – ни повече, ни по-малко от 20 000 лева. Отделно вървят скъпите подаръци и луксозните ваканции по екзотични дестинации.

„Човекът на Лозанова има поне няколко милиона в банка. Кара скъпи коли и разполага с множество апартаменти и в столицата, и в провинцията. много е ларж, не се стиска нито за нея, нито за малката Никол“, разказаха запознати с най-новата любовна история на пловдивчанката, цитирани от „Всеки ден“.

Относно скандалa с Валери Божинов, сайтът hotzona.bg публикува информация за брутален чат на футболиста с момиче. Като се показват и снимки, на които ясно се вижда мъжко достойнство, твърдейки се, че това е именно чле*ът на Валери.

Ощр от категория Футбол