Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/04/page61.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Супер скандал! Известен лекар изригна: Платих 5 бона на Преслава за се*с, а тя ми направи… – Sportove
Намери ни
To Top

Супер скандал! Известен лекар изригна: Платих 5 бона на Преслава за се*с, а тя ми направи…

Супер скандал се разрази около фолк-дивата Преслава. Известен лекар заявява, че е дал 5 бона на Преси срещу се*с услуги, а подробностите са шокиращи. Вижте какво се твърди.

„Нашумялата фолк изпълнителка Преслава е правила секс с известен роден гинеколог за пари.


Тя е получила сумата от 5000 лева, за да му се отдаде в леглото. За това разказа самият специалист.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

Докторът, естествено, пожела да остане анонимен, въпреки че се е хвалил на доста места с похожденията си. Наскоро той отново проявил интерес към Преслава и пак я потърсил, но певицата го отрязала. Обяснила, че е твърде заета и хонорарът й бил скочил двойно, споделя лекарят пред „Всеки ден“.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

Гинекологът решил да организира кампания за профилактични прегледи. Започнал да проучва коя е най-харесваната звезда у нас и така попаднал на Преслава. Изгледал няколко нейни клипа и решил, че е доста „засукана мадама“. Помолил подчинените си да му уредят среща със собственика на „Пайнер“ Митко Димитров, за се договорят за хонорара на изпълнителката, която трябвало да стане рекламно лице и да агитира младите жени да се преглеждат за рак на маточната шийка.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

Оказало се, че за да направи една фотосесия за рекламни материали, лекарят трябвало да плати сумата от 5 бона. Той обаче решил, че парите си струват и веднага склонил. След като подписали договора, се срещнал лично с Плеслава, за да уточнят кога и къде ще бъдат направени снимките, както и какви ще са посланията към младите дами. Естествено, гинекологът я поканил на вечеря, която претърпяла неочакван обрат и завършила в леглото му.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

До въпросната фотосесия така и не се стигнало, тъй като на следващия ден гласовитата фолк дива заявила, че е изпълнила своята част от договора и е посветила един час на гинеколога. Той от своя страна не оспорил това, защото кампанията й много му харесала, а и както сам признава, имала завидни умения в прелюдията към секса.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

Известният лекар, който разказа за преживяванията си с Преслава и помоли за анонимност, признава, че обича да си плаща за извънбрачен се*с. Ето защо наскоро се присетил за знойната брюнетка и решил да я потърси отново, този път с директна оферта. Оказало се обаче, че след участията и в риалити форматите „ВИП Брадър“ и „Като две капки вода“ ангажираността й сериозно била нараснала и хонорарите й за дейности извън пеенето скочили двойно“.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

Оставяме на аудиторията да прецени до колко може да се вярва на сензационния материал, публикуван от „Всеки ден“? Самата Преслава не е коментирала случая, а и ако го направи почти сигурно би отрекла подобни твърдения. Се*с скандалът обаче е разразен. Припомняме, че Преслава е добра приятелка с ММА боеца Топалски и самата тя изглежда в отлична форма, явно наблягайки на спортни и фитнес упражнения. Което е видно от страхотната й кондиция.

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558