Намери ни
To Top

Наинголан: Щастлив съм в Рома

Халфът на Рома Раджа Наинголан заяви, че не се влияе от информациите за евентуален негов трансфер в Челси. Според спекулациите белгийският национал е една от основните трансферни цели на Антонио Конте, за който се смята, че почти сигурно ще поеме лондончани след края на ЕВРО 2016.

„Не съм чул подобна информация от никого. Щастлив съм, че съм тук и че имам възможността да нося екипа на Рома”, заяви Наинголан.


27-годишният полузащитник се присъедини към „римските вълци” през 2014 от състава на Каляри и много бързо се превърна в основен футболист на тима и любимец на тифозите. Именно неговата сърцата игра дава надежда на феновете от Южната трибуна на „Олимпико” за нов успех в предстоящото „Дерби дела Капитале” с големия съперник Лацио. Двата тима ще премерят сили в неделя от 16:00 часа.

„Ще се опитаме да играем нашата игра и дано това да ни донесе успех. В момента играем наистина добре и смятам, че можем да спечелим”, обяви белгиецът.

В предишния сблъсък между двата тима, игран през ноември, Рома победи с 2:0 след попадения на Един Джеко и напусналия вече Жервиньо.

Ощр от категория Футбол