Намери ни
To Top

След клипа във ваната! Нов секс-скандал с Галена! Всички говорят, певицата го прави с… (снимки)

След клипа във ваната, избухна нов секс-скандал с Галена! Всички фенове на певицата говорят, ситуацията е изключително деликатна. Вижте подробности.

Топ певицата на Пайнер-Галена е пред раздяла със съпруга си Галин. Според информацията, която получихме причината е доста банална – изневяра.


И то от страна на Галена, твърди HotArena, позовавайки се на читателски сигнал.

Ето какво пише в писмото:

„Според запознати Галена е мачкала чаршафите с най-добрия приятел на Галин. Преди участие тя имала среща с любовника си, който я чакал пред луксозна къща. Галин от много отдавна подозирал съпругата си в изневяра, затова решил да я проследи и по този начин разбрал за долната и мръсната лъжа на Галена.

Той е изпаднал в шок от видяното. Информацията е от ,“приятелка“ на Галена, която твърди, че се е стигнало до бой между двамата мъже“.

Слуховете за изневяра от страна на Галена обикаляха интернет от много време, но съвсем естествено тя ги отричаше или не отговаряше на подобни въпроси.

Информацията на HotArena е повече от скандална. Всеки може да прецени сам за себе си доколко е вероятно да е достоверна? Припомняме, че наскоро ММА боецът Светлозар Савов пък се обърна към Галена с епитета „ку*ва“.

Самата певица пък впечатлява с отлична визия.

Галена1

Певицата-Галена-по-бански

Ощр от категория Любимец 13