Намери ни
To Top

Сензация! Излезе пор*о с национал на Германия! Играчът е брутален, без задръжки го прави… (видео)

Сензация! Пор*о с национал на Германия е тотален хит в интернет. Видеото е повече от пикантно. А ето и кой е играчът, сгащен в сублимен момент. Под сериозен стрес заради клипа е Макс Крузе.


Асът на Волфсбург се представя много добре на терена този сезон и се радва на отлични игри. Притесненията му свързани с неща извън футбола, обаче са големи.

„Оказа се, че в интернет може да се намери аматьорски видеозапис, на който нападателят прави секс. Засега няма информация кога и къде е заснето това клипче. Вчера играчът на Волфсбург беше изхвърлен от Бундестима заради поредица от издънки в последно време, заради които той вече не бил модел за подражание.

Първо Крузе се прочу с факта, че изгубил 75 000 евро в кеш в такси след цяла нощ игра на покер. После стана ясно, че във Волфсбург се чудят как да го накарат да спре да преяжда с течен шоколад, тъй като това е против нормите за здравословно хранене. Чашата на търпение на националния селекционер Йоахим Льов преля, след като през уикенда, по време на партито за 28-ия си рожден ден, Макс Крузе откраднал телефона на жена, която го била снимала. Той сторил това, за да изтрие записите.

От Волфсбург потвърдиха за наличието на пор*о клипа, но засега повече не коментират“, пише Спортал.

Ето на какво е способен Крузе на терена. Той и неговият тим очакват четвъртфиналите на Шампионска лига, където ще се изправят срещу Реал Мадрид. Макс пък определено е сочен като едно от лошите момчета в тима си, дали екстравагантният му нрав ще му донесе успех срещу „белия балет“, предстои да разберем?

След серията от брутални гафове извън зеления килим, сега Макс Крузе е готов да покажа своята класа във футбола именно срещу гранд като Реал.

Ощр от категория Тема на деня