Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/03/Петев4121.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Петев с обида към ЦСКА: Смешно е… – Sportove
Намери ни
To Top

Петев с обида към ЦСКА: Смешно е…

Селекционерът на националния отбор на България Ивайло Петев заяви пред „Канал 3“, че желанието на треньора на ЦСКА Христо Янев играчи на „армейците“ да бъдат викани в националния отбор е смешно, след като всички са наясно с нивото на футбола във „В“ група.

Специалистът говори преди началото на подготвителния лагер на националния тим за контролите срещу Португалия и Македония в Правец.

Ивайло Петев заяви, че за тима започва нов етап, като целта е отборът да е максимално добре подготвен за старта на световните квалификации през есента.

Селекционерът на националния отбор добави, че няма никакви проблеми около евентуалното участие в предстоящите двубои на бразилеца с български паспорт Марселиньо.


Ивайло Петев бе категоричен, че играчът на Лудогорец ще участва в двубоите.

Националният селекционер отказа да коментира претенциите на нападателя на Партизан Валери Божинов, че не е сред повикани. Той пожела на играча да е жив и здрав, да има силни изяви в Партизан, а кой ще получи повиквателна за националния отбор решава само щабът на тима.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558