Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/03/Peev1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ултиматум към Пеев! Има само 10 дни – Sportove
Намери ни
To Top

Ултиматум към Пеев! Има само 10 дни

Треньорът на Славия Александър Тарханов ще даде поне още десет дни на полузащитника Даниел Пеев, за да го убеди да му бъде предложен договор. 31-годишният футболист е свободен агент, след като контрактът му с казахстанския Спартак Семей изтече в средата на ноември, когато приключи и местното първенство.

Оттогава досега халфът се подготвя самостоятелно, като на няколко пъти тренира и с родния си клуб Локомотив София, който се подвизава в „А“ областна група. Заради дългия период без мачове, Тарханов иска да прецени в какво функционално състояние се намира Пеев, преди да го ангажира.


В кариерата си опитният футболист е играл два сезона и половина в „Овча купел“.

Той бе част от белите от януари 2010 до есента на 2012. За този период халфът има общо 61 мача в А група и Купата на България, в които реализира 9 попадения. Тестови период освен него в Славия кара и Атанас Курдов. Очаква се Тарханов да прецени дали да задържи нападателя в паузата заради мачовете на националните отбори, която е в края на месеца.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558