Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/03/ЦСКА11142212.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ето по колко печелят футболистите на ЦСКА – Sportove
Намери ни
To Top

Ето по колко печелят футболистите на ЦСКА

Част от футболистите на ЦСКА са заработили по близо 9 бона от премии от началото на първенството. До момен­та червените имат 20 победи в шампионата, но едната е служебна – срещу Витоша Бистрица, и за нея не се полага бонус.

Така остават 19 успеха, като за всеки един са раздаде­ни по 450 лева на калпак. Това означава, че максимумът, кой­то един играч на ЦСКА е могъл да припечели от премии до момента, се равнява на 8550 лева, пресмята „Тема спорт”.


Сумата за редовните участни­ци в победните мачове на ЦСКА може да нарасне до 15 бо­на в края на първенството, тъй като на отбора му предс­тоят още 12 шампионатни срещи. В турнира за Купата на България за момента не са обе­щавани премии. Такива ще има, ако ЦСКА спечели трофея, но е възможно да бъдат дадени и при елиминиране на Берое. Най-късно на 28 март (понеделник) играчите ще получат и възнагражденията си за теку­щия месец.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558