Намери ни
To Top

Уникално! Джон Тери стана фен на Бойко Борисов и го поздрави за…

Огромно признание получи премиерът Бойко Борисов. Оказа се, че капитанът на Челси Джон Тери всъщност е почитател на премиера на България. Той сърдечно го поздрави, след като научи, че министър-председателят  е почитател на „сините“ от Лондон. Това се похвали Кирил Евтимов във „Фейсбук“.


Бургазлията от няколко дни гостува на клуба от „Стамфорд Бридж“, а снощи изгледа загубата с 1:2 от ПСЖ в компанията на редица футболни легенди, сред които Марсел Десаи, Раймон Доменек, Лий Диксън и Мартин Киоун.

След края на двубоя Евтимов отново се видя със своя добър приятел Джон Тери, на когото преди дни подари бутилка българско вино.

„Казах му, че министър-председателят на България е голям почитател на Челси. Тери се изненада много приятно и пожела да разпише специално за Бойко Борисов програмата за мача с ПСЖ“, разказа пред БЛИЦ СПОРТ бургазлията, който в доста моменти представя в положителна светлина страната пред световноизвестни спортни личности.

В компанията на Евтимов и Тери беше и Марсел Десаи. Легендата на френския футбол и Челси влезе в ролята на фотограф и направи общата снимка.

Интересно е кога и как приятелят на Челси Кирил ще връчи подаръка на премиера Бойко Борисов.

Ощр от категория Тема на деня