Намери ни
To Top

След осминафиналите в ШЛ, супер трансфери преобръщат футбола! Азар в Реал, а Роналдо отива в…

След големите 1/8-финални мачове в Шампионска лига, супер трансфери вече се подготвят. Азар трябва да подпише с Реал, а Роналдо ще отиде в любимия си Манчестър, това сочат най-новите трансферни слухове.

Журналистът Едуардо Инди си позволи да обяви по телевизията, че Реал Мадрид ще парафира с Азар.

Все повече информации пък свързват Кристиано Роналдо със завръщане в Манчестър Юнайтед.


КР7 направи редица голови рекорди с фланелката на Реал Мадрид, но така и не се превърна в безапелационен любимец. Като дори бе освиркан от част от феновете при домакинския мач с Рома в осминафиналите на ШЛ.

В Ман Юнайтед пък обичта към Роналдо е голяма и ако той се завърне в тима, в момент, в който „червените дяволи“ изпитват трудности във Висшата лига, това ще е огромен печеливш ход, както от спортно-техническа гледна точка, така и от маркетингова.

Огромното противоборство с Меси в Примера и уникалната форма на Лео пък са още доводи, които водят към това, че Кристиано  може да приеме завръщане в Манчестър и Висшата лига. Като по този начин да се опита да направи Юнайтед отново шампион в конкуренцията на Ман Сити, Тотнъм, Лестър, Челси, Арсенал, Ливърпул и прочие.

В Примера дивисион пък „белия балет“ ще трябва да си оспорва титлата главно с Барселона, но предвид, че Барса оформя поредна династична селекция, съперничеството за трофея с Меси, Иниеста, Суарес, Неймар и компания изглежда дори по-сложно.

Ощр от категория Тема на деня