Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/03/DFB.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Нова далавера в уговорените мачове! Германците пропищяха от… – Sportove
Намери ни
To Top

Нова далавера в уговорените мачове! Германците пропищяха от…

В Германия измислиха нов начин, в който да се залага за футболни мачове. Самите футболисти манипулират игрите, но вече не заради голове, а с много по-хитър метод. Германският футболен съюз стартира разследване срещу Златко Юнузович и Клеменс Фритц от Вердер (Бремен), които получиха жълти картони и няма да играят в следващия кръг от Бундеслигата срещу Байерн (Мюнхен). От федерацията подозират, че двамата са си изкарали съвсем умишлено наказанията, за да се завърнат в игра за по-лесен мач.


Вердер победи Хановер 96 с 4:1 в събота и се отдалечи от зоната на изпадащите, но тимът от Бремен все още се нуждае от точки, за да гарантира мястото си в елита и през следващия сезон. Янузович дори сам намекна след срещата, че умишлено е забавил играта в края на мача, за да получи жълтия си картон.

Дори по-подозрително беше поведението на четирима футболисти на Дармщат 98, които преди месец направиха какво ли не в последните шест минути на мача с Байер (Леверкузен), за да бъдат санкционирани. За всички тях това бяха жълти картони, с които те автоматично получаваха наказание за следващия двубой, който се оказа срещу Байерн. Целта им беше да се съхранят за последващия дуел с директния конкурент за оцеляване Вердер. Въпросните състезатели обаче не бяха разследвани.

 

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558