Намери ни
To Top

Скандал! Лейди Би заприлича на порно звезда, певицата пее на участия с чисто голи ц*ц*. Вижте невероятните й бомби (видео и снимки 18+)

Скандалната изпълнителка Лейди Би отново се впусна в действие. След като остави без думи и самия Слави Трифонов, музикалната звезда демонстрира безкрайно скандално поведение из нощните клубове.

Палавницата се изяви в популярен нощен клуб, където показа всичко от себе си. Това обаче не й е за първи път, а тя не се срамува, че е толкова провокативна.


Звездата от Пазарджик признава в едно интервю, че обича провокациите и държи да е под светлините на прожекторите. „Обичам да провокирам, да се забавлявам, да привличам вниманието. Да има нещо, с което хората да ме забележат. Да става шоу”, каза тя тогава.

И несъмнено привлича вниманието!

И още как!!!

Изкусителката се появи и пред Слави само по камъчета, в топлес вид, за да презентира най-новата си песен и успя да го остави без думи. Това обаче беше само черешката на тортата, тъй като брюнетката сподели, че се раздава на макс на еротик шоутотата, които организира.

И наистина е впечатляваща.

Лейди Би обаче е палава не само на сцената, но и живота. Самата тя откровено признава, че е против всякаква дискриминация и с удоволствие е делила едно ложе с мъже от всички раси. Кои са най-добрите досега не е споделяла, но е откровена, че все още не е била само с ескимос. Дано чакането да си заслужава.

Източник: HotZona

1 Без име

Ощр от категория Акценти