Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/03/page7.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Цял свят коментира! Приятел на Маша и голям сърбин, Джокера се обърна към Гришо: Григоре… – Sportove
Намери ни
To Top

Цял свят коментира! Приятел на Маша и голям сърбин, Джокера се обърна към Гришо: Григоре…

Цял свят коментира! Хегемонът на мъжкия тенис, Новак Джокович се обръща по категоричен начин към Григор Димитров. Приятел на Мария Шарапова и голям сръбски шампион Джокера дава урок по сърцатост и уважение към собствената Родина.

А действието на Ноле може да е пример за Гришо Димитров и редица други асове, които не винаги участват за страната си в отборни надпревари.

Макар и с проблеми с очите, макар и длъжен да защитава изключително много точки от задаващите се турнири, дори да прави преход между различни континенти, Джокович подкрепя Сърбия.


Ноле излезе като ракета номер 1 на съседната на нас страна в мача с Казахстан за Купа Дейвис. Новак ще се раздаде докрай за Родината си и след това ще мисли за важните турнири на сингъл и дори здравословното си състояние.

Поради това и Джокович е сочен за един от най-големите шампиони в спорта изобщо, а Димитров може да вземе пример от Новак. Ноле посочва пътя към славата на Гришо и останалите по-млади таланти в тениса.

Григоре, подкрепяй Родината си и се раздавай докрай на корта!

Ощр от категория Анализ


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558