Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/03/Sirakov1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Разкритие! Дни преди да влезе в болница, Сираков е катастрофирал – Sportove
Намери ни
To Top

Разкритие! Дни преди да влезе в болница, Сираков е катастрофирал

Наско Сираков е претърпял преди дни тежка автомобилна катастрофа. Това разкри съпругата му Илиана Раева в личния си профил в една от социалните мрежи.
Според нея това, вероятно, има отношение към здравословните му проблеми, заради които бе приет в болница на 3 март.

Ето какво написа Илиана Раева в профила си:

Приятели,

Във връзка с неспирните ви въпроси и искрено безпокойство за състоянието на Наско, първо бих искала да ви благодаря и да ви уверя, че лекарите от болница „Света Анна“ правят всичко необходимо за неговото бързо възстановяване.


Информацията, която медиите публикуваха, дадена им от лекуващите доктори е абсолютно вярна, за което благодаря и на тях.

Преди дни Наско претърпя много тежка автомобилна катастрофа, която може би има отношение към състоянието му в момента. Всеки човек има трудни моменти в живота си. Наско нееднократно е доказвал своята силна воля! Гарантирам ви, че го прави и в този тежък за него момент. Днес той е по- добре, но се нуждае от достатъчно почивка и спокойствие.

Вашата огромна любов и загриженост го изпълват с вяра и желание да се възстанови по възможно най- бързия начин, за което използвам случая да ви благодаря от цялото си сърце още веднъж!

Надявам се, че разбирате притесненията ми и ще ме извините, че вчера отказах да разговарям с медии, както и да отговоря на многобройните ви съобщения.

Огромна благодарност към всички вас, както и към целия екип на болница „Света Анна“, който се грижи за него!

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558