Намери ни
To Top

Една от най-красивите тенисистки показа какви малки бомби е криела под дрехите си, вижте я както майка й е родила (видео и снимки 18+)

Да̀ниела Ха̀нтухова е словашка професионална тенисистка.

Към момента тя работи с голям брой треньори от академията „Санчес-Кезъл“, най-вече с Анхел Хименес и по-рядко с Едуардо Николас. Неин наставник в Тур-а по програмата „Партньори за успех“ бе небезизвестната Мартина Навратилова, която е неин партньор на двойки през кратък период в началото на 2005.

Първите резултати в кариерата на Хантухова вещаят благоприятно бъдеще.


Въпреки това постиженията ѝ често са с колебливив характер, като последица от развода на родителите ѝ през 2003. Така, например, макар и поставена под номер девет в схемата на Уимбълдън през същата година тя губи мача си срещу 81-та в света, след като не реализира точки за спечелване на мача. През този период тя губи и от теглото си, поради което злите езици я смятат за анорексичка.

Хантухова говори шест езика и е обучавана за класически пианист. Смятана е за перфекционист, който работи под прекалено много напрежение по време на тренировките. Приета е в словашки университет, но се отказва от образованието в името на тенис кариерата си. Голямото ѝ завръщане е през март 2007, когато печели турнира в Индиан Уелс за втори път в професионалната си кариера.

fh fsh vdj

Ощр от категория Акценти