Намери ни
To Top

Роналдо забърка голяма каша след поражението на Атлетико, вижте безумната постъпка на Кристиано

Звездата на Реал Кристиано Роналдо разсърди мадридистите с необмислено изказване след поражението от Атлетико (0:1) и му се наложи да дава обяснения за думите си.

„Ако целият отбор играеше на моето ниво, щяхме да сме първи. Пресата говори едно за мен, но цифрите и статистиката не лъжат. Не казвам, че другите играчи не са от висока класа и не искам да критикувам партньорите си, но на Реал са му нужни повече играчи като Бензема и Марсело.


Без Бейл също е трудно. Имаме много контузени, това се отразява на играта ни. Толкова много травми, това може да е резултат от лоша предсезонна подготовка“, обяви Роналдо непосредствено след края на мача.

Капитанът на Реал Серхио Рамос реагира, като обяви следното: „Много сме разстроени. Да загубим дербито… Сега трябва да мислим за Шампионската лига, там имаме всички шансове. Какво е казал Роналдо? Всеки е способен да говори каквото си поиска. Гордея се с партньорите си в Реал и съм уверен, че Кристиано мисли точно така. Добре го познавам, може би не е подбрал точните думи. Повярвайте ми, никога не съм чувал от него нещо подобно. Може би той ще обясни защо го е казал“.

Последва и обяснението на Роналдо:

„Когато казах тези неща, имах предвид физическото ниво, а не играта. С нищо не съм по-добър от съотборниците ми“, опита се да замаже скандала Роналдо.

Ощр от категория Футбол