Намери ни
To Top

Юнайтед прецака всички грандове! Дадоха уникални пари за…

Манчестър Юнаътед успя да прецака Реал Мадрид за млад португалски талант. „Червените дяволи“ победиха „белия балет“ в битката за спрягания за новото футболно чудо. Бенфика и  англичаните са си стиснали ръцете за трансфера на 18-годишния халф Ренато Санчес, твърди португалският ежедневник „Рекорд“.

Според изданието клубовете са стигнали до „джентълменско споразумение“, като все още не е ясен точнит размер на трансферната сума, която ще бъде платена.


Португалският източник обаче предполага, че става дума за 40 милиона евро плюс 20 милиона под формата на бонуси. Сделката може да се превърне в рекордна за португалския футбол.

Ренато, който е считан за един от най-големите таланти в родината си, е трансферна цел и на Реал (Мадрид). Байерн (Мюнхен) и Ювентус също следят развитието му.

Когато в Бенфика са разбрали за интереса на Реал, са увеличили значително освобождаваща клауза в договора на играча. В началото тя е била 30 милиона евро, докато в момента възлиза на впечатляващите 80 милиона, добавя „Рекорд“.

Ощр от категория Трансфери