Намери ни
To Top

Бербатов удари джакпота! На 35 години Митко получи страхотна оферта, пред него се открива възможност да играе в…

Димитър Бербатов продължава да е апетитна хапка за най-богатите тимове в света. Нападателят на ПАОК бил съблазняван от китайски тим, готов да го позлати, информира гръцкото издание „gazzetta.gr“. Голаджията обаче показа за пореден път, че държи на принципите си и отказал тлъстата оферта. Бербо искал за изпълни договора си с „двуглавите орли“ и да им помогне да постигнат целите си за сезона.


Митко все пак си оставил вратичка за трансфер към най-многолюдната страна през лятото, когато изтича споразумението му с гръцкия тим. Другият плюс е, че той ще бъде със статут на свободен агент и няма да струва нито стотинка на новите си работодатели. Така техничият голаджия ще може да си уреди по-добри финансови параметри. Признанието от подобен интерес е изключително голямо.

В последните няколко години китайското първенство започна да пръска луди пари за класни играчи и треньори от световна клас. В страната ритат звезди като Робиньо, Рамирес и Паулиньо, а сред треньорите личат имената на Луис Фелипе Сколари и Свен Горан Ериксон. Другите опции пред Бербатов са тимове от САЩ и Арабския свят. Рекордьорът по голове с националната фланелка все още не е готов да окачи бутонките на пирона и се надява да порита още малко, дори и на по-ниско ниво.

Източник: Стандарт

Ощр от категория Трансфери