Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/02/Tottenham.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Звезда на Тотнъм се завръща скоро, за да ги поведе към титла – Sportove
Намери ни
To Top

Звезда на Тотнъм се завръща скоро, за да ги поведе към титла

Звезда на Тотнъм лекуващ от дълго време контузия, няма търпение да се завърне в игра за „шпорите“ и да подсили тима по пътя му към спечелването на Висшата лига. В момента лондончани делят второ място с кръвния враг Арсенал, изоставайки на две точки от лидера Лестър.

Белгийският национал Ян Вертонген очаква да бъде готов да се завърне в игра към края на март. 28-годишният бранител се възстановява от контузия на коляното, която получи на 23 януари в мача от Висшата лига срещу Кристъл Палас.


„Възстановяването ми върви по план. Вече ходя нормално. Състоянието ми се подобрява с всеки изминал ден. Целта ми е да бъда готов за игра след паузата за националните отбори (в края на март) и да помогна на отбора с каквото мога“, коментира Ветронген.

Тотнъм, който е втори в класирането на 2 точки зад изненадващия лидер Лестър Сити, играе срещу Ливърпул на 2 април.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558