Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/02/Литекс.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Президентът на Литекс: Очакваме да бъдем върнати в А група – Sportove
Намери ни
To Top

Президентът на Литекс: Очакваме да бъдем върнати в А група

Президентът на Литекс Трифон Попов изрази надежда, че клубът може да бъде върнат в А група. Както е известно, БФС изхвърли ловчанлии, а ръководството на „оранжевите“ подаде жалба в Спортния арбитражен съд в Лозана.

„Очакваме да възтържествува справедливостта. Ако не стане, продължаваме за Купата на България.


Ако се наложи, ще играем в Б група, но все пак се надяваме на много по-добро развитие. Адвокатите казват, че има надежда, а докато я има, ние продължаваме. Както виждате, готвим се, проведохме хубав лагер, купа взехме. Футболистите са готови да останат, имат договори за професионални футболисти. Затова не продадохме никого, защото се надяваме да останем“, заяви Трифон Попов.

„Очакваме да се включим в първенството. Както бързо решиха и за пет минути Дисциплинарната комисия ни изхвърли от А група, така мисля, че и за пет минути ще могат да ни върнат, ако спечелим. Ако не на 20-и, то на 27-и февруари имаме мач в Б група, така че сме готови за мач. Странно е, има вратички за всички, а за Литекс няма“, допълни президентът на ловчанлии при завръщането на отбора от лагера в Испания.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558