Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/02/Dermendjiev2.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Лудогорец близо до нов защитник – Sportove
Намери ни
To Top

Лудогорец близо до нов защитник

Селекцията в Лудогорец не е приключила. Независимо че до момента шампионите не взеха нито едно ново попълнение, от клуба работят активно по намиране на такива, научи „7 дни спорт“. Нещо повече, много е възможно до мача с Левски разградчани да уредят първо ново попълнение. Както е известно, в началото на 2016 г.


треньорът Георги Дерменджиев анонсира, че иска нов централен защитник и още един халф. Месец след началото на подготовката обаче в Разград не беше привлечен нито един от желаните.

По информация на „7 дни спорт“ обаче шампионите са в напреднали разговори с клуб от чужбина за покупка на нов играч на поста централен бранител. Засега обаче не се споменава нито отборът, нито името му. В последните дни нов договор с тима подписа Георги Терзиев, което обаче няма да спре шампионите да търсят още една опция за ариергарда.

В началото на годината в испанския печат се появиха информации, че Лудогорец следи централни защитници от втородивизионния Кордоба, както и от елитния Спортинг Хихон. Смята се обаче, че цената на един футболист от Испания е прекалено висока и никой в Разград няма да харчи повече от 1 млн. евро за нов играч през зимата. Досега Лудогорец не е похарчил нито лев през зимата, но през миналото лято бяха пръснати сериозни средства за подсилване. По непотвърдена информация в Разград са похарчили над 5 млн. евро за бразилците Кафу, Натанаел, Сисиньо, конгоанеца Лукоки и румънския голаджия Кешеру.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558