Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/02/0017530911.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Борислав Цонев: Момчетата са готови за Лудогорец – Sportove
Намери ни
To Top

Борислав Цонев: Момчетата са готови за Лудогорец

Полузащитникът на Левски Борислав Цонев сподели впечатленията си от лагера на тима в Турция пред „Тема спорт“.

Той изрази увереност, че новите попълнения ще вдигнат класата на отбора и той ще може да се пребори за титлата с Лудогорец.

„Новите момчета се вписват добре. Всички тренират здраво и се надявам в мачовете да покажат, че могат да са полезни на Левски“, каза Цонев.


„Подготвени сме физически и психически за дербито с Лудогорец. Ние сме Левски и във всеки мач излизаме за победа. Казусът с отнетите точки не ни влияе“, добави той.

Борислав обаче няма да е на линия за двубоя с разградчани. Той не взе участие в спарингите в Турция, тъй като в момента протича последната част от възстановяването му след операция на коляното. Брат му Радослав обаче е здрав и се очаква да попадне в групата за гостуването на сините на лидера в класирането.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558