Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/02/волейбол.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
8 отбора ще спорят в турнира за Купата на България по волейбол при жените – Sportove
Намери ни
To Top

8 отбора ще спорят в турнира за Купата на България по волейбол при жените

Осем отбора ще спорят за Купата на България при жените през този сезон, съобщава сайтът на Българската федерация по волейбол.

Участниците са разделени в две групи по 4 тима. Съставът на двете групи бе определен по метода на змиорката според класирането от първия полусезон в първенството. От участие се отказа последният в таблицата Спартак (Варна).


В Група „А“  са тимовете на Левски, Казанлък Волей (Казанлък), Бургас 2007 и ЙЕБ Шумен 05.

В група „Б“, заедно с актуалния носител на отличието Марица (Пловдив), са и отборите на ЦСКА, Раковски (Димитровград) и Славия.

Отборите ще играят всеки срещу всеки на 4, 5 и 6 март.

Първите два от крайното класиране ще се класират за полуфиналите, които на 7 май ще определят двата участника в големия финал за трофея на следващия ден.

Засега не са определени домакините на мачовете в двете групи, като срокът за подаване на кандидатури от страна на клубовете е до 17 февруари.

Предстои ръководството на Националната волейболна лига да определи и града-домакин на финалната четворка на 7 и 8 май.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558