Намери ни
To Top

Синя класика! Левски непобедим, а треньорът Стойчо Стоев е…

Синя класика беляза днешния ден. Отборът на Левски остана непобеден в лагера си на турска земя, а треньорът Стойчо Стоев дава отлична оценка за играта в днешния мач.

Левски победи словашкия Спартак (Миява) с 3:0 в последния си двубой от лагера в Турция. Тимът на Стойчо Стоев имаше предимство през цялата среща.


През първото полувреме вратарят на словаците Хрушка спаси удари на Бурабия, Христов, Минев и Лукин. Бурабия удари и греда, а Нар стреля неточно с глава край вратата.

В 57-ата минута Георги Костадинов откри резултата. Той вкара четвъртия си гол тази зима, след като засече центриране от фаул. В 82-ата минута Мигел Бедоя удвои с удар от дъгата на наказателното поле. Три минути по-късно новото попълнение Ментоло също се разписа от далечна дистанция. Малко след това той нямаше късмет да стигне до второ попадение, след като при негов шут топката се отби от гредата.

На турска земя сините“изиграха седем контроли, в които записаха пет победи и две равенства. Преди това тимът на Стойчо Стоев спечели и срещу Свиленград. Така Левски остава без загуба по време на зимната подготовка. Сините гостуват на Лудогорец на 21 февруари при подновяването на шампионата.

Ощр от категория Футбол