Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/02/Хубчев1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Неяснота около бъдещето на Петър Хубчев – Sportove
Намери ни
To Top

Неяснота около бъдещето на Петър Хубчев

Петър Хубчев и неговият треньорски щаб не са заявили намерение дали ще подновят договорите си, които изтичат след края на първенството. Настоящият контракт на специалиста изтича през май и под Аязмото упорито вървят слухове, че ръководството вече му е предложило нов договор, но специалистът не е отговорил дали остава или ще търси ново предизвикателство.

След загубата от националния отбор на Румъния с 1:2 в контрола вчера, Хубчев отново отказа да повдигне завесата около бъдещето си и предпочете да коментира само играта и селекцията в Берое.

„Можем да направим доста изводи от този мач.


Много силен и здрав, но в рамките на правилата. На Сърмов ще му бъде по-лесно, тъй като е българин и по-лесно ще свикне с нашите изисквания, докато Морел леко е изостанал с физическата подготовка. Той е техничен футболист и се надявам да ни помогне. Селекцията е отворен процес и не е завършила. Вчера вечерта дойде един румънски футболист на проби, така че ще го пробваме и него. Нека минат няколко кръга, за да видим как ще се развият нещата. Има доста мачове, така че конкретните цели с отбора ще ги коментираме по-нататък. Ръководството може и по-рано да постави своите изисквания“, заяви Хубчев.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558