Намери ни
To Top

Венци Стефанов: С Тарханов Славия може да остави следа в Европа

„Най-вече за това привлякох и такова име като Саша Тарханов, защото смятаме, че той може да направи така, че отборът наистина да играе футбол, който да остави следа в Европа“, обяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов в интервю пред пратеника на БГНЕС в Турция Тихомир Петков. Стефанов изгледа на живо контрола

Стефанов изгледа на живо контролата на неговия тим срещу полския шампионат Заглембе (Любин), която „белите“ загубиха с 1:2. До момента славистите имат две поражения и едно равенство в проверките си на подготовката в Турция.

Президентът на Славия коментира разместването в класирането на „А“ група след изваждането на Литекс, което изпрати „белите“ на 3-то място в подреждането.


„Това предимство не ме радва особено много, по-добре да го заслужиш в двубоите. Така се случи, че се разместиха пластовете, сега ще докажат нашите момчета дали наистина заслужават да са на това място. Да се класираш за евротурнирите е едно, да направиш добри мачове и игри – това е по-важното. Най-вече за това привлякох и такова име като Саша Тарханов, защото смятаме, че той може да направи така, че отборът наистина да играе футбол, който да остави следа в Европа. Аз съм русофил, за разлика от някои други, които са русофоби“, коментира Стефанов.

Ощр от категория Футбол