Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/01/Berbatov5111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
След червения картон обсъдиха бъдещето на Бербо и взеха решение… – Sportove
Намери ни
To Top

След червения картон обсъдиха бъдещето на Бербо и взеха решение…

След като вчера изкара първия си червен картон в ПАОК и втори в кариерата си, ръководството на клуба разкри какво мисли за бъдещето на Димитър Бербатов в отбора. Българинът  беше отстранен, защото в 83-ата минута удари без топка Симоеш от състава на домакините. В крайна сметка ПАОК загуби срещата с 0:1, с което пропусна добра възможност да доближи АЕК, който засега е втори в класиране.

Веднага след последния съдийски сигнал на двубоя в Атина босът на клуба Иван Савидис събра на извънредна среща ръководството на отбора, за да изрази разочарованието си.


Той обаче уточни, че не предвижда да прави никакви промени свързани с треньорския пост или с нещо друго.

Бъдещето на Митко е свързано с ПАОК, категоричен бе  Савидис. „Той иска да остане при нас и ще остане“, заяви президентът по адрес на благоевградчанина. 34-годишният футболист има договор с клуба от Солун до края на сезона, като собственикът явно намеква за нов контракт.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558