Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/01/Golovodov.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Невиждано! Драмата на Головодов накара дори феновете на Левски да помогнат – Sportove
Намери ни
To Top

Невиждано! Драмата на Головодов накара дори феновете на Левски да помогнат

Невиждан прецедент се случи, след като стана известно, че младият талант на ЦСКА Павел Головодов има сериозни семейни проблеми. Баща му Георги Головодов е диагностициран с рак на първи шиен прешлен и се нуждае от спешно лечение. Кошмарът за играча на ЦСКА и брат му Даниел е, че преди около година и половина почина майка им, която загуби битката с коварната болест. В момента се набират средства, които да подпомогнат лечението на бащата на юношеския национал.


Феновете на „Левски” от цяла България пък показаха, че могат да бъдат по-високо от дребните закачки с привържениците на вечния съперник ЦСКА. В групите във „Фейсбук” „сините” се обединяват около идеята да помогнат на талантливия футболист на „червените”.

Новината за личната драма на Головодов обиколи групите на привържениците на „Левски” във Фейсбук, а повече приеха присърце историята на таланта и са готови да помогнат по всякакъв начин.

„Няма значение от кой отбор е. Трябва да сме хора и да помогнем на това момче в този труден момент. Да оставим дребните вражди, тук става дума за нещо много по-важно”, пишат привърженици на „Левски”.

Естествено има и такива, които не приемат идеята. „Те пеят „Гунди е шофьор” и подобни, а сега да им помагаме!”.

„Песните се пеят от феновете им, не от това момче. Головодов едва ли е пял за Гудни. Да бъдем хора, защото това момче има нужда от помощ и подкрепа. Да покажем, че още сме българи и можем да се обеденим”, контрират човешки настроените запалянковци.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558