Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/01/page581.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Гришо сияе от щастие, заради уменията на Никол, но има обезпокоителна тенденция – Sportove
Намери ни
To Top

Гришо сияе от щастие, заради уменията на Никол, но има обезпокоителна тенденция

Българският тенисист Григор Димитров се оказа истински щастливец. Пролича си и по играта му, че е окрилен от връзката си с поп певицата Никол Шерцингер, а в западните медии излезнаха допълнителни пикантерии относно половинката му. Оказа се, че 37-годишната изпълнителка е истинска тигрица в леглото, а за това свидетелстват лично бившите и гаджета.

Освен Люис Хамилтън и други са имали щастието да мачкат чаршафите с прелестната Никол.


Първата и сериозна връзка е с композитора, текстописец, китарист и вокалист на групата 311 Ник Хексъм. Любовта между него и Никол е бурна, но кратка. Веднага след като се разделя с родената в Хаваите мацка, Хексъм си намира нова изгора. Жени се за нея и му се раждат две деца.

Телън Ториеро, който е звезда от риалити сериите „Лагуна бийч“ пък е с нея малко повече от две години.

Друг, имал удоволствието да свали сексапилното бельо на Никол, е Ник Канън. Той се цепи в едно интервю за американско радио, че е преспал с певицата, докато били на парти. Хапнали, пийнали, потанцували, опипали се и хоп… в спалнята.

„Бях с нея, Ким Кардашян, Кристина Милиан, Селита Ибанкс. Готини са. Лошо не мога да кажа за тях“, твърди Телън.

След като първият път се разделя с Хамилтън, Никол сваля холивудската звезда Джерард Бътлър. Пред приятели той се изпуска, че Никол била страхотна в леглото. Правела пълна програма и ти изсмуквала… силиците.

Впоследствие, след като пак се изпокарала с Люис, палавницата туширала комедийния актьор и рапър Ник Кенън. Той признал, че никога не е виждал такава тигрица като нея. Никол го правела с часове и изпитвала на няколко пъти оргазъм.

Хубавицата е имала връзка и с по-малък юнак от Гришо. Става въпрос за родения през 1992 година швейцарския футболист Пайтим Касами. Той в момента е играч на Олимпиакос, а преди е носил екипа на Фулъм. Двамата бяха заедно съвсем за кратко – в периода между раздялата на Шерцингер с Люис Хамилтън и свалката с Гришо.

Всичко звучи добре, но обезпокоителното е, че в крайна сметка певицата винаги се връща при Люис. Въпросът е дали българинът не е поредното запълване на времето между две сдобрявания с Хамилтън

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558