Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/01/Krasen-Kralev.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ММС изпрати официално писмо до БФС с позиция по казуса Литекс – Sportove
Намери ни
To Top

ММС изпрати официално писмо до БФС с позиция по казуса Литекс

Министерството на младежта и спорта е изпратило официално писмо до Българският футболен съюз във връзка с временната комисия по казуса „Литекс“, съобщи Нова Телевизия. ММС нямаха свой представител на „Иван Асен II” 26 и при двете сбирки на спецкомисията, въпреки поканата от страна на БФС за участие на представител на ММС при изготвянето на становище по този случай.

От министерството са напомнили на БФС, че по вътрешното и международното законодателство, само от футболната централа могат да се произнесат по този казус, и че ФИФА забранява вмешателство на държавни институции във футболните дела на всяка страна, членка на световната централа.

Министър Красен Кралев вече изрази позиция по казуса, като още в средата на миналия месец обяви, че трябва да се спазват правилата на централата и те са валидни за всички.


Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558