Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/01/ry1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Помните ли феномена Гошо от Почивка? Неговият живот се промени тотално, вижте какво прави сега хитовият рапър (видео) – Sportove
Намери ни
To Top

Помните ли феномена Гошо от Почивка? Неговият живот се промени тотално, вижте какво прави сега хитовият рапър (видео)

Знаем, че Гошо от Почивка (GP) няма нужда от представяне. Това момче стана толкова известно в интернет, че обиколи всеки плейлист в страната. Той е законодателя и изобретателя на сaмобитния хип-хоп в България. Ако не сте го слушали, в края на тази статия ще намерите линк, за да си го свалите безплатно.


В началото може да ви се стори леко странно, защо ви го предлагаме, но слушайки ще разберете защо той е просто уникален.

След него се появиха много последователи, като Дражето от Ямбол и всякакви други, но GP бе първия, който успя да добие национална известност, благодарение на двата си домашно записани албума. Дали е звезда или не преценете си сами. Ние ви предлагаме да чуете, това не е нещо за изпускане.

Все пак, като бесни фенове на Гошо, вкарахме всичките си връзки, за да го открием и да научим повече за него. Това, което вече знаехме беше, че в момента GP живее в Испания. В последствие набарахме скайпът му (не ни пишете, няма да ви го дадем) и успяхме да си поговорим.

Доколкото ни е известно ние първи взимаме интервю от GP. Преди време трябваше да се яви в едно предаване по телевизия ММ, но това се оказа прост рекламен трик. Самия GP ни увери, че за първи път чува такова нещо.

Първият ни въпрос, беше как точно е името му – Гошо или Жоро от Почивка, защото е много популярен и с двете. Той категорично ни каза, че предпочита Гошо – заради GP, сещаш се, нали? Gosho ot Pochivka

Хванахме Гошо докато гледа мач – ЦСКА – Локо Пд при резултат 1:0 за Локото. Рапърът беше видимо доволен от резултата, защото е върл левскар. Ето малко интро – GP е роден на 7-и юли, 1982-ра година – зодия рак. Прави музиката си сам, единствено с помощта на верните му приятели Нейко, Ицо и Кошутата, но винаги е искал да запише парче с друг рапър. „С аверите се чувам почти всеки ден. В България са и са добре“ казвa GP.

Повече подробности може да прочетете тук.

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558