Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/01/ronaldo.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Гари Невил разкри как смята да спре Роналдо – Sportove
Намери ни
To Top

Гари Невил разкри как смята да спре Роналдо

Наставникът на Валенсия Гари Невил коментира очакванията си относно предстоящото дерби с Реал Мадрид, в чийто редици е неговият бивш съотборник Кристиано Роналдо. Двамата бяха част от състава на Манчестър Юнайтед, като днес Невил ще опита да спре португалеца от резервната скамейка.

„Знам отлично колко добър в действителност е Роналдо. Можеш да правиш всякакви планове как да го спреш, но ако той има ден е способен на фантастични неща”, заяви бившият английски национал.


„В момента съм концентриран върху това къде да разпределя играчите си, така че да му противодействат максимално. За съжаление това не означава, че дори и да бъдем солидни през всичките 90 минути, ще успеем да го спрем. Със сигурност ще е огромно предизвикателство”, допълни още той.

Двата тима ще се изправят един срещу друг тази вечер от 21:30 часа на стадион „Местая”, в среща от 18-ия кръг на Примера дивисион.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558