Намери ни
To Top

След поредните драми! Супер рокада в Юнайтед! Нов мениджър, името е легендарно, начело застава…

Манчестър Юнайтед претърпя поредна загуба, а Луис ван Гаал вече е история за червените дяволи. Новият мениджър на тима пък ще бъде легендарният и доказан в редица грандове – Моуриньо.

Жозе Моуриньо ще бъде назначен за мениджър на Манчестър Юнайтед до седмица, прогнозира Pipi Estrada. Настоящият мениджър на Манчестър Луис ван Гаал е пред уволнение заради слабите резултати на отбора.


Тимът регистрира за първи път от 25 години насам серия от седем поредни мача без победа. Отборът записа трета поредна загуба във Висшата лига, след като в мач от 18-ия кръг на Висшата лига бе победен от Стоук Сити с 2:0.

Така според Pipi Estrada вече всичко е ясно, Ван Гаал е аут от бъдещите планове на шефовете на Юнайтед, а погледите вече са насочени към Моу, който трябва да изведе червените отново към титли в Англия и силни мачове в европейските клубни турнири.

Очакваше се след сър Алекс, Ван Гаал да върне шампионския облик на червените дяволи, но Луис се проваля в тази си задача, а сега тежестта трябва да бъде поета от Жозе Моуриньо. Макар и съперник в кариерата си на САФ, Жозе е сочен като приятел на сър легендарния шотландец и може би точно Специалния е идеалния мениджър за Ман Юнайтед, който да върне успехите от ерата Фъргюсън.

Ощр от категория Футбол