Намери ни
To Top

Секскандал в закъсалия Юнайтед! Проблемите на червените нямат край

След скандалната пресконференция на Луис ван Гаал, който с право разкритикува остро таблоидите, които бяха побързали да го уволнят като мениджър на Манчестър Юнайтед, сега още по тежък скандал, свързан със сексуална експлоатация, разтресе „Червените дяволи“. Този път са замесени легендите на „дяволите“ Гари Невил, брат му Фил, Райън Гигс, Пол Сколс и Ники Бът, пише „Стандарт“.

Те предизвикаха гнева на множество феминистки организации. Причина за острата реакция стана фактът, че ексфутболистите ще приемат мач в хотела си, в който участничките са само по бельо.


Както е известно, бившите „дяволи“ притежават хотел „Футбол“, който е разположен недалеч от „Олд Трафорд“ и обзавеждането му е изцяло на футболна тематика. Хотелът има 113 стаи, а инвестицията в него е в размер на 24 милиона лири.
Сред удобствата на хотела е и първокласен футболен терен, на който могат да играят отбори от по пет човека.
„Това само ще превърне играта в сексуална атракция за зрителите и ще представи момичетата като обекти, вместо спортисти. Надявам се, че легендите на „червените дяволи“ разбират до какво ще доведат действията им“, ядоса се Тони Фармър, който е създадел на дамския футболен тим на Челси.

Джема Хюз, която е основател на отбора, съставен от полуголи момичета, признава, че именно скандалният ефект е това, което цели.

Ощр от категория Тема на деня