Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/12/Hubchev1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Берое няма да се разделя с играчи през зимата – Sportove
Намери ни
To Top

Берое няма да се разделя с играчи през зимата

Берое не планира да продава нито един от водещите си футболисти през зимната пауза. Мениджърът на клуба Петър Хубчев не иска да се разделя с двамата си играчи, които предизвикват най-сериозен интерес към момента -Атанас Зехиров и Спас Делев. Десният бек лекуваше травма през по-голямата част от есенния дял и има само 9 мача от лятото насам. Въпреки това той демонстрира високата си класа, като вкара и 3 гола, научи „7 дни спорт„.

Спас Делев пък беше футболистът, направил най-сериозно впечатление, а освен това вкара и важни голове за Берое.По информация на „7 дни спорт“ интерес към Делев има от чужбина. Два турски отбора са пращали емисари на мачове на Берое, които са го гледали. Със сигурност единият от мачовете, в който е бил гледан Делев, е срещу Левски, когато крилото от село Ключ се разписа за успеха с 1:0. Запознати обаче твърдят, че става дума за отбори от второто ниво на турския футбол.

Делев има бегъл опит в южната ни съседка, където за кратко за носеше екипът на Мерсин.В същото време стана ясно, че Петър Хубчев е започнал да работи здраво по зимната селекция. На този етап не се очаква някой от играчите да напусне, но търпението на треньора може и да се изчерпа. Хубчев не бил особено доволен, че някои от летните попълнения не можаха да се впишат в състава и играха прекалено малко.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558