Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/12/7411111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Оставки в ЦСКА заради 20 млн. лв – Sportove
Намери ни
To Top

Оставки в ЦСКА заради 20 млн. лв

Акционерите в ЦСКА претърпяха пълен крах и бяха принудени да се откажат от акцията си за спасяването на клуба, съобщава „Меридиан мач“. Това обаче не е толкова драматична новина за „армейците“, тъй като става въпрос за края на дарителската акция на сдружение „ЦСКА Акционерите“, която дори не се доближи до поставените амбициозни цели.

Част от привържениците на клуба лансираха кампанията с идеята да съберат достатъчно средства, с които да покрият огромните дългове на „червените“. Крайната цел бе 20 милиона лева, но минимумът за продължаването на събирането на пари бе 1 милион лева.


За повече от три седмици обаче фенове на ЦСКА събраха малко повече от 10 500 лева, което изглажда като капка в морето в сравнение с обявените амбиции.

Все пак чест прави на ръководителя на сдружението Иван Манов, който подаде оставка заради неуспеха на акцията, а на поста му застана Антон Йовев, което бе обявено от страницата на „акционерите“ във Фейсбук.

Днес е последният срок за събирането на средства по банков път, а от сдружението вече обявиха, че набраната досега сума ще бъде предоставена на изпълнителния директор на волейболния ЦСКА Александър Попов.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558