Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/12/Samba.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Какъв сладур! Марко Поло пръснал милион и половина по мацки и гуляи – Sportove
Намери ни
To Top

Какъв сладур! Марко Поло пръснал милион и половина по мацки и гуляи

Колко хубав е животът когато си футболен президент. Това може да го потвърди и Марко Поло, който успял да профука 1,5 милиона щатски долара за развлечения до началото на 2014 година, благодарение на любовта му към тънката част, главата на Бразилската футболна конфедерация (КБФ) Марко Поло дел Неро е обвинен в корупционния скандал във ФИФА, съобщава ESPN.

Източник на американската медия твърди, че Дел Неро няма обяснения и документи за разходите с пари от касата на федерацията.

Дел Неро беше обвинен на 3 декември от прокуратурата в САЩ в участие в схеми и получаване на милиони долари подкупи и рушвети, за да се продават медийни и маркетингови права за футболни турнири и мачове.


Неговият предшественик Хосе Мария Марин е в затвора в очакване на процеса на подобни нерегламентирани взимания и подкупи в рамките на разследване от прокуратурите в САЩ и Швейцария по делата за борба с корупцията в ръководния орган на световния футбол ФИФА. В този процес до момента са издадени 41 обвинителни акта досега.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558