Намери ни
To Top

Хари Кейн: Тъжно и болезнено е, искахме да победим и заради Саутгейт

Голмайсторът на Англия Хари Кейн коментира загубата от Испания с 1:2 на финала на Евро 2024. Логично той бе много разочарован.

„Труден мач беше, трудно е да приемем това, което стана, тъжни сме. Успяхме да се върнем в мача, да изравним резултата, но не успяхме да надградим и загубихме.


Много е болезнено, не знам какво да кажа.

След като изоставахме, продължихме да вярваме, защото в предишните мачове успявахме да изравним. През първото полувреме успяхме да затрудним много Испания, те почти нямаха положения“, започна нападателят.

„През втората част след техния гол те можеха и да удвоят аванса си, но ние успяхме да изравним. Не беше лесно да стигнем до този финал, показахме характер, но трябва да приемем това, което се случи.

Още веднъж казвам, много е болезнено, благодаря на нашите фенове, бяха невероятни. Искахме да спечелим и да посветим победата на Гарет Саутгейт, но това не стана“, завърши Кейн.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558