Намери ни
To Top

Биелса след бронза на Уругвай: Не бяхме сред трите най-добри отбора

Уругвай се представи под обичайното си ниво в мача за третото място на Копа Америка, заяви националният селекционер Марсело Биелса след победата с дузпи срещу Канада в малкия финал.  Уругвайците изравниха в добавеното време чрез Луис Суарес, а след това канадците пропуснаха два пъти от бялата точка за крайното 4:3.

„Не играхме особено добре. Едва си заслужихме и равенство.


Решението на треньора на съперника да направи промени в титулярния състав и да търси повече физическа игра даде много добър резултат за тях“, заяви Биелса, цитиран от агенция Ройтерс.

„Аз пуснах титулярните 11, въпреки че при тях имаше умора. Имахме добри моменти, имахме и лоши. Шансовете за гол бяха наравно, но за да бъда честен – не играхме добре. Не мисля, че Уругвай беше един от трите най-добри отбора на турнира. Той бе проведен след дълъг и тежък сезон, а умората у футболистите си личеше. Това е факт, но можехме да играем далеч по-добре“.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558