Намери ни
To Top

Люк Шоу: Готов съм за 120 минути срещу Ямал

Английският национал Люк Шоу е уверен в собствените си и отборните качества на тима му преди днешния финал на Европейското първенство срещу Испания. Има вероятност футболистът на Манчестър Юнайтед дори да бъде титуляр, след като постепенно в напредването на турнира започна да играе по-често. Ако Шоу наистина се появи в игра, срещу себе си почти сигурно ще има правещия фурор на турнира Ламин Ямал.

В тази връзка той беше запитан дали е готов да издържи дори 120 минути срещу таланта на Барселона, ако се стигне евентуално до дузпи.


“Каквото стане, това ще е – заяви Шоу. – Още преди полуфиналите казах, че съм готов да играя колкото се налага. Нека да изчакаме и ще видим.”

Левият бек се върна и към финала на предишното европейско първенство, когато англичаните загубиха от Италия след дузпи. Тогава точно той изведе своите напред с ранен гол, но после съперникът изравни. Шоу определи въпросния загубен финал през 2021 година като най-тежкия момент в кариерата си.

“Беше ми трудно да приема случилото се, независимо че се бях разписал. Но мисля, че научих много от въпросната вечер. През последните дни нещата са спокойни и усещам, че всички сме готови за финала”, добави Шоу.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558