Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/12/141682112281061.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Представиха трофея на Шампионската лига в България – Sportove
Намери ни
To Top

Представиха трофея на Шампионската лига в България

УниКредит Булбанк посрещна Купата на UEFA Champions League в София. Запалянковците могат да се снимат с най-престижния футболен трофей на 10 и 11 декември на популярни места в българската столица: на жълтите павета на пл. „Княз Александър I” и в Парадайс център.

Луис Гарсия, официален посланик за България на Обиколката на Купата на UEFA Champions League, Ларс Еленсон, официален говорител на UEFA, главният изпълнителен директор на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян и главният оперативен директор Андреа Казини дадоха старт на 10-дневна обиколка в страната.


Освен София, през тази година трофеят за първи път ще посети Бургас и Варна.

„Благодаря на УниКредит и UEFA Champions League за възможността да бъда посланик на Купата за България. Един играч винаги мечтае за този трофей. Това е сбъдната мечта за всеки футболист. Чудесно е, че УниКредит помага тази емоция да стигне до феновете. Щастлив съм да бъда част от това събитие в България, което е невероятно изживяване за всеки.“, заяви Луис Гарсия.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558