Намери ни
To Top

Марица (Пд) надви Гигант

Марица (Пловдив) победи с 4:1 Гигант (Съединение) в контролна среща, която се игра в събота преди обяд на стадиона в “Кършияка”. Проверката бе трета за “жълто-сините”, като две от срещите завършиха с успех за състава. Тимът на Стойчо Драмов се представи добре с оглед на етапа от подготовката си. Всички футболисти от групата за мача взеха участие в него, като голяма част от игровото време Марица игра с изцяло юношески състав.


Теодор Фърков откри резултата в полза на Марица. Пробив на Георги Трифонов донесе опасност пред вратата на Гигант, а Фърков се възползва от ситуацията. Много добра многоходова атака с по едно докосване изведе Даниел Спасов на стрелкова позиция и той не сгреши за 2:0. По-късно Георги Михайлов намери с хубав пас Георги Трифонов, който се пребори с бранител и намери продължение на атаката. Олджай Алиев получи и покачи на 3:0. В началото на втората част юношата Наско Христев отбеляза за 4:0. В средата на второто полувреме, след грешка в отбраната и центриране, гостите намалиха. Пловдивчани имаха и други шансове за гол по време на мача, които не успяха да реализират.

Следващата проверка на Марица е на 20 юли срещу Локомотив II.

МАРИЦА: Петър Начев, Георги Михайлов, Даниел Спасов, Димитър Пройчев, Атанас Ташолов-капитан, Христиан Димитров, Теодор Фърков, Александър Праматаров, Георги Трифонов, Олджай Алиев, Филип Колев (Виктор Петков, Радослав Мицев, Даниел Беломачев, Наско Христев, Ангел Пеев, Емилео Макавеев, Красимир Лютов, Никола Каникс, Христо Ботевски, Стойко Сенков)

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558