Намери ни
To Top

Играч за над 50 млн. евро пристигна в Байерн

Очакваният нов офанзивен футболист на Байерн (Мюнхен) Майкъл Олисе вече е в баварската столица. 22-годишният играч пристига от Кристъл Палас, като според информациите германците активират откупната му клауза от 53 млн. евро (45 млн. паунда)


. Следващата стъпка е преминаването на медицинските тестове.

Олисе е роден в Лондон от майка от френско-алжирски произход и баща нигериец. Той е национал на Франция, но няма мачове за първия отбор. Крилото ще бъде част от селекцията на “петлите” за Олимпиадата в Париж това лято.

В кариерата си Олисе е минал през школите на Арсенал, Челси, Манчестър Сити и Рединг, а в Кристъл Палас е от лятото на 2021 г.

Олисе направи много силен минал сезон за Кристъл Палас, като в 19 мача вкара 10 гола и даде 6 асистенции. Той бе свързван и с Манчестър Юнайтед, Челси и Нюкасъл, но желанието му е да играе в Байерн. Очаква се Олисе да подпише за 5 години с баварския гранд, като вече е уточнил личните си условия.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe


Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558