Намери ни
To Top

Сериозно разминаване между ЦСКА и Кайзерслаутерн за Тачи

Преговорите между ЦСКА и Кайзерслаутерн за нападателя Ричмънд Тачи са пред провал. Има сериозно разминаване между предложението на „червените“ и цената, поставена от германския тим на 25-годишния таран. На този етап е по-вероятно до сделка да не се стигне, пише „Билд“.

От Кайзерслаутерн предпочитат да задържат Тачи в редиците си и биха го продали само, ако получат някаква по-сериозна оферта.


„Неговото впечатляващо представяне накара клуба да не желае да се раздели с него, освен ако не бъде предложена значителна трансферна сума, която да бъде реинвестирана в отбора. Първата оферта на ЦСКА за Тачи бе отхвърлена незабавно“, съобщи „Билд“.

Все още има малък шанс трансферът да се осъществи и той се крие н голмайстора на Инголщад Яник Маузе, който бе привлечен от Кайзерслаутерн. Очаква се именно той да е титуляр през новия сезон и това може да накара Тачи да поиска да напусне.

Според Transfermarkt текущата стойност на Тачи е 800 000 евро. Ганаецът, който има и германски паспорт, стартира като титуляр за „лаутерите“ в първата контрола от лятната подготовка.

Иначе ЦСКА има дори още по-амбициозна цел за селекцията си. „Червените“ са се прицелили в Муса Дженепо от Стандард (Лиеж), като искат да го вземат под наем в редиците си. За него Саутхамптън плати 16 млн. евро през 2019 година.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe


Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558