Намери ни
To Top

Хамилтън: Благодаря на тази невероятна публика

Люис Хамилтън изказа своите благодарности на публиката на пистата „Силвърстоун“, която бе зарадвана максимално в днешната квалификация за Гран При на Великобритания.

В нея тримата британци във Формула 1 окупираха първите три места, като Хамилтън ще стартира втори утре. Пред него на старта ще бъде съотборникът му Джордж Ръсел, а Ландо Норис ще потегли трети.

„Първо на първо огромно, огромно благодаря на тази невероятна публика. Гордея се, че съм тук с трима британци в топ 3, невероятно е. Огромно поздравления за Джордж, той свърши много добра работа.

„Определено не очаквахме да сме на първата редица този уикенд, това е голямо за нас, за отбора. Усещането в колата беше фантастично. Всички в гаража, всички, които са дошли тук, заслужават това.

„Колата се усещаше добре и беше важно да вкараме гумите в правилния температурен диапазон, за да запишем добрите времена в точния момент. Мисля, че се справих. В крайна сметка можех да намеря още малко време, което Джордж намери.

„Но се чувствам уверен за утре и смятам, че с условията, които имаме, ние можем да работим добре заедно (с Ръсел), за да задържим Ландо зад нас“, обясни Хамилтън.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Imago


Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558